Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Rolls-Royce: nieuwe Phantom verschijnt in 2018

Geschreven door David Leclercq op 08-11-2016

De toekomstige Rolls-Royce Phantom heeft de testfase voor zijn nieuwe architectuur afgerond. Hij komt bij ons in 2018 op de markt.

Rolls-Royce had maar twee jaar nodig om de tests van zijn nieuwe modulaire architectuur uit aluminium (bedoeld voor meerdere toekomstige modellen) te voltooien.  Je ziet ook al enkele details van de toekomstige Phantom, die kleinere koplampen krijgt dan het huidige model, naar het voorbeeld van de Ghost. Ook zien we dat de grille nog groter wordt. Uiteraard is er opnieuw een versie met verlengde wielbasis gepland.

Ronder

Achteraan valt vooral de bumper op, die beter geïntegreerd lijkt en een vloeiender geheel vormt met de kofferklep. Er zitten dus meer rondingen in het ontwerp. Momenteel zijn er nog geen technische details bekend, maar we verwachten dat de auto in zijn krachtigste versie is uitgerust met de V12 van 6,75 liter. Al is het ook mogelijk dat we kennis maken met een nog sterkere versie van de 6.6 V12 die we al kennen uit de Dawn. De afgelopen jaren is de vraag naar de Phantom explosief gestegen. De hele productie van 2017 is zelfs al uitverkocht, inclusief vijftig bijzondere exemplaren van de Phantom Coupé en Drophead Coupé Zenith Collection.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten