Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Seat: drie SUV’s in 2020?

Geschreven door David Leclercq op 05-07-2016

Aan het einde van het decennium telt Seat misschien wel drie SUV’s in zijn gamma. Al moeten we dat nieuws wel met een korrel zout nemen, want het werd voorlopig alleen gemeld door Autocar.

Richard Harrison, de topman van Seat in het Verenigd Koninkrijk, heeft onlangs een en ander toevertrouwd aan onze Engelse collega’s van Autocar. Die beweren dat Seat tegen het einde van het decennium een revolutie voorbereidt. Behalve de nieuwe SUV Ateca, zou het merk namelijk nog meer nieuwe modellen toevoegen.

Drie SUV’s?

Richard Harrison laat verstaan dat de volgende generatie van de Ibiza dichtbij is en heeft het ook over de lancering van een kleine SUV die rivaliseert met de Nissan Juke én een SUV die groter is dan de Ateca. Maar die laatste is voorlopig alleen een hypothese, want volgens Harrison zijn de klanten van Seat mogelijk nog niet klaar om dieper in de buidel te tasten voor een model dat toch iets duurder is dan gewoonlijk.

Cupra-geest

Harrison ziet heel wat mogelijkheden voor Seat in nieuwe segmenten, maar de markt van de cabriolets is daar zeker niet bij. Hij hoopt dat de Volkswagen-groep zal beslissen om meer Cupra-modellen aan te bieden. Als zijn droom realiteit wordt, dan zullen de nieuwe SUV’s daar zeker als eerste van profiteren.

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten