Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Tesla Model 3: Performance-versie in 2018

Geschreven door David Leclercq op 01-08-2017

Via Twitter heeft de baas van Tesla laten weten dat een Performance-versie (of “P”) van de Model 3 in de pijplijn zit. Die komt waarschijnlijk tegen half 2018.

De Performance-versie van de Tesla Model 3 komt er nog naast de Dual Motor (met een tweede motor voorin om hem vierwielaandrijving te geven). Die zou halverwege 2018 moeten komen als we de Tweet van Elon Musk, de CEO van het merk, mogen geloven.

 

Na de Dual Motor

Als Musk zich aan zijn woord houdt, zou deze meer gespierde versie er net na de Dual Motor komen en zou die ongetwijfeld het grootste batterijpakket krijgen, dat hem een theoretisch rijbereik geeft van 500 kilometer (310 mijl). Daardoor zou de Model 3 dezelfde gamma-opbouw volgen als de Model S en Model X. In deze variant zou Tesla dus in de achteras een nieuwe, krachtiger motor plaatsen die een hoger amperage kan ontwikkelen. En aangezien de Model 3 veel lichter is, zou hij daardoor spectaculair moeten kunnen presteren. Uiteraard wordt dit wel de duurste versie van het gamma. Sommige analisten gewagen nu al van een prijs van 75.000 dollar exclusief belastingen…

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten