Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden & premières / Renault Captur: modeljaar 2017 met meer charisma

Geschreven door Laurent Norro op 07-03-2017

De Captur krijgt een facelift. Hij neemt de familietrekken van het huidige gamma over en krijgt een extra uitrustingsniveau.

Zoals voorzien heeft Renault zijn herwerkte Captur in Genève onthuld. Deze facelift is eerder esthetisch dan technisch van aard, maar de constructeur gebruikt hem wel om een nieuw uitrustingsniveau te introduceren. Voortaan is Europa’s bestverkochte crossover er namelijk ook als Initiale Paris.

Updates

Concreet krijgt de Captur C-vormige koplampen in de voorbumper, een nieuwe lichthandtekening voor- en achteraan en een chroomlatje boven het radiatorrooster dat aan dat van de Kadjar doet denken. Aan boord lijkt Renault de kwaliteit van een paar materialen te hebben herwerkt en is de assemblage meer verzorgd. Wie van een luchtig interieur houdt, kan voortaan kiezen voor een vast glazen dak. Verder geeft de constructeur aan dat hij de diverse infotainment- en veiligheidssystemen een update heeft gegeven. Qua motoren is er geen nieuws te rapen: het aanbod bestaat nog steeds uit benzineblokken van 0,9 en 1,2 liter en een 1.5-diesel.

Chic

Met het uitrustingsniveau Initiale Paris onderscheidt de Captur zich van de minder dure versies door onder meer een verchroomd radiatorrooster, specifieke 17-duimvelgen, led-koplampen met bewegende richtingaanwijzers en de koetswerkkleur “Noir Améthyste” waar dit uitrustingsniveau zo aan gehecht is. Aan boord wordt je blik naar de stoelbekleding in Nappaleer getrokken met een kleur die van zwart naar wit degradeert. Ook het stuur en het dashboard zijn met leer bekleed, terwijl de pedalen en de drempels in aluminium zijn gemaakt. Deze versie is standaard uitgerust met de dodehoekwaarschuwing, de parkeerhulp Easy Park Assist, parkeersensoren vooraan, een Bose-audiosysteem en het multimediasysteem R Link Evolution. Kortom, in deze Initiale Paris baad je in luxe.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten