Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden & premières / Renault Captur krijgt in Genève een glazen dak

Geschreven door Olivier Duquesne op 02-03-2017

De Renault Captur wordt vernieuwd voor het salon van Genève. Voortaan kan hij worden besteld met een glazen dak. De andere evoluties zijn hoofdzakelijk esthetisch van aard.

In Genève (9-19 maart) stelt Renault de herwerkte Captur voor. De crossover krijgt een nieuw design voor de onderste helft van zijn voorbumper, waar voortaan C-vormige dagrijlichten zitten. Dezelfde vorm zien we trouwens achteraan terug. Om beter op de Kadjar te lijken krijgt de Captur een hertekend radiatorrooster met een verchroomde sierstrip. Onder de bumper zien we ook niet skidplates om de “offroadlook” te versterken. In zijn duurdere uitrustingsniveaus kan de stadscrossover de weg voor hem verlichten met “Pure Vision”-ledkoplampen. Het grootste nieuws van de facelift zit hem echter in de mogelijkheid om een vast glazen dak te kunnen bestellen in combinatie met een tweekleurig koetswerk.

Velgen en kleuren

De kleurencatalogus van de Captur wordt aangevuld met tweekleurige opties. Renault biedt trouwens ook nog de nieuwe tinten Orange Atacama en Bleu Océan aan, naast een nieuwe dakkleur (Gris Platine). In totaal zullen 30 verschillende combinaties mogelijk zijn. De sfeer aan boord kan ook worden aangepast dankzij de keuze uit 6 personaliseringspacks voor het interieur. En ten slotte biedt Renault nog 4 velgen aan, 2 van 16 duim en 2 van 17 duim.

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten