Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Retrosalons / Weekendtip: Antwerp Classic Car Event 2022

Geschreven door Yeelen Möller op 06-05-2022

Na twee jaar afwezigheid komt het Antwerp Classic Car Event terug op 7 en 8 mei 2022 voor zijn 10e editie. De organisatoren verwachten meer dan 1.000 klassiekers.

Twee jaar op een rij moest het Antwerp Classic Car Event uitgesteld worden door wat we vroeger het 'nieuwe coronavirus' noemden. Maar nu we in de eindfase van de pandemie zitten, kunnen we eindelijk weer elkaar ontmoeten op leuke evenementen en salons. Dit weekend van 7 en 8 mei wordt het Park van Brasschaat dus gevuld met meer dan 1.000 klassiekers en naar verwachting zo'n 15.000 bezoekers die gratis naar het automobiele erfgoed mogen lonken.

Naast de bolides vormt de ACCE ook het toneel voor de Antwerp Classic & GT Tour, én het vertrekpunt van de Tour Amical, die dit jaar met 230 wagens naar Spanje trekt in plaats van Rusland. Op beide dagen worden alle wagens gescrutineered, geperesenteerd op het podium en geladen voor vertrek, terwijl de deelnemers van de Antwerp Classic & GT Tour telkens 's ochtends vertrekken en in de namiddag terugkeren. Een volledig weekend autovermaak, dus. Zoals gezegd is er vrije toegang, ook inschrijving is niet nodig. Allemaal naar het Park van Brasschaat, dus!

Web Editor

Twitter: @yeelenm / Instagram: @yeelenm

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten