Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Youngtimers Rally / Youngtimers Rally 2016

AutoGids en AutoWereld organiseren de 3e editie van hun niet te missen Youngtimers Rally. Die vindt plaats op 29 mei aanstaande en brengt 225 vertegenwoordigers van een boomende trend bijeen

AutoGids en AutoWereld organiseren de 3e editie van hun niet te missen Youngtimers Rally. Die vindt plaats op 29 mei aanstaande en brengt 225 vertegenwoordigers van een boomende trend bijeen, allemaal youngtimers, die nog niet oud genoeg zijn om een oldtimerstatus te genieten, maar wel al voldoende leeftijd hebben om een positieve nostalgie op te wekken.

Voor deze 3e editie schuift de Youngtimers Rally opnieuw de argumenten naar voren waar het evenement zijn succes aan te danken heeft: de ‘Cars & Coffee’-start, de carwash en heel wat andere verrassingen!

Beleef het met ons mee!

De organisatoren van de Youngtimers Rally en zowel het AutoGids- als het AutoWereld-team nodigen u uit om dit jaar de deelnemers op te wachten aan de aankomst in het schitterende stadje Saint-Hubert!

Het landelijke stadje in de Ardennen zal voor de gelegenheid worden ondergedompeld in een aparte sfeer, met de typische muziek van weleer door radio Nostalgie en een concours d’élégance waarbij alle deelnemers op ons podium worden geroepen, terwijl het hele gebeuren aaneen wordt gepraat door voormalig officieel speaker van het circuit van Spa-Francorchamps (F1, 24 Hours of Spa, WEC…) Christian Lahaye.

En er zullen die zondag 29 mei 2016 nog heel wat andere verrassingen te ontdekken zijn vanaf 12.00 uur op de place de l’Abbaye in Saint-Hubert… Met stip te noteren in uw agenda dus!

Een overzicht van het deelnemersveld? Hier vindt u de lijst van de deelnemers

Afspraak op 29 mei om 12.00 uur!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten