Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Motorfietstests / Yamaha Ténéré 700 : Langverwacht

Het was lang wachten op de nieuwe Ténéré 700, waarvan de naam nog steeds een notie van vrijheid oproept. Het studiemodel werd onthuld in 2016, maar nu pas konden we de productieversie testen.

Het eerste model met de naam Ténéré dateert al van 1983. In die tijd kende de rally Parijs-Dakar een grote bloei. Dankzij de uitgebreide berichtgeving in de media maakte dit evenement ook een aantal mythische plaatsen bekend bij het grote publiek. Zoals de Ténéréwoestijn in de zuidelijke Sahara, die is uitgegroeid tot een onmiskenbare referentie als het gaat over ‘grootse avonturen’. In mei jongstleden werd de productie van de nieuwe Yamaha Ténéré 700 eindelijk opgestart.

Deze motorfiets werd grotendeels in Europa ontworpen en ontwikkeld door de fabrieksafdeling in Italië. De nieuwe Ténéré richt zich op een breed publiek. Hij is niet alleen bedoeld voor globetrotters die verre reizen willen maken, en sportievelingen die spannende sensaties willen beleven op zwaar terrein, maar ook voor meer rationele motorrijders die op zoek zijn naar een ‘alleskunner’ die tegelijk ook een zekere status uitstraalt, dankzij zijn typische rallysilhouet en zijn authentieke genen.

Tests

Onze tests

Stockwagens

Stockwagens in de kijker

Tweedehands

Tweedehandswagens in de kijker

Beoordelingen

Laatste beoordelingen van eigenaars