Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Alfa Romeo Stelvio: vanaf november 2016?

Geschreven door David Leclercq op 07-03-2016

Verschillende bronnen geven aan dat de Stelvio, de SUV van Alfa Romeo, voorgesteld zou worden in november, op het salon van Los Angeles.

De Stelvio, de toekomstige SUV van Alfa Romeo, zou volgens tal van bronnen voorgesteld worden op het komende salon van Los Angeles, in november. Een plaats die niet toevallig gekozen werd, want Alfa Romeo koestert grote ambities in de States. Dat zou tegelijk betekenen dat de Stelvio dus niet aanwezig kan zijn op het salon van Parijs, dat enkele weken eerder plaatsvindt. We moeten niettemin zeer voorzichtig blijven, want lanceringen van nieuwe modellen werden bij Alfa Romeo al ettelijke keren uitgesteld, zoals onlangs het geval was met de Giulia – die ondanks alles vanaf 15 april besteld zal kunnen worden.

Weinig info

Sergio Marchionne onthulde zelf dat de Stelvio gebaseerd zal worden op het platform van de nieuwe Giulia. Dit betekent dat de SUV gebruik zal maken van de 2.0-benzine en de 2.2-diesel, terwijl een 2.9-V6 ook nog tot de mogelijkheden zou kunnen behoren. Maar er is nog niets officieel.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten