Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

MY GREEN CAR

Alles over groene mobiliteit op MY GREEN CAR

ONTDEKKEN

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Citroën Berlingo

Algemene tevredenheid : 14.66/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.83
Volgende wagen : 63.64% van de eigenaars van de Citroën Berlingo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 143 beoordelingen

Citroën Berlingo

  • Aankoopcriteria
  • Binnenruimte
  • Kofferinhoud
  • Prijs
  • Defecten
  • Probleem ophanging 17.26 %
  • Probleem electronica 16.07 %
  • Probleem slijtage binnenkant 10.71 %
Dashboard
  • Comfort 6.98/10
  • Prestaties 6.5/10
  • Onderhoud 6.67/10
  • Kost 6.71/10
  • Betrouwbaarheid 7.3/10
  • Gebruiksgemak 8.16/10
  • Verbruik 6.15/10
  • Veiligheid 7.03/10
  • Uitrusting 6.63/10
  • Wegligging 6.6/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Citroën Berlingo 3d
Algemene tevredenheid : 14.6/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.2
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Citroën Berlingo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Citroën Berlingo 3d

Citroën Berlingo 5d
Algemene tevredenheid : 14.61/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.76
Volgende wagen : 61.48% van de eigenaars van de Citroën Berlingo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Citroën Berlingo 5d

Citroën Berlingo Multispace 4d
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Citroën Berlingo Multispace 4d

Citroën Berlingo Multispace 5d
Algemene tevredenheid : 15.83/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.33
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Citroën Berlingo zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Citroën Berlingo Multispace 5d

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken