Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Range Rover Evoque: nieuwe generatie in 2019

Geschreven door David Leclercq op 22-08-2017

Land Rover is volop bezig zichzelf te vernieuwen en pakt binnenkort ook het model aan waarmee het succes allemaal is begonnen: de Evoque. Tegen 2019 zou die klaar moeten zijn.

De Range Rover Evoque is het model dat Land Rover een nieuwe adem heeft gegeven. In de eerste plaats op het vlak van stijl, maar ook op het vlak van motoren, met nieuwe diesels. Maar de tijd staat niet stil en ook hij moet vroeg of laat worden vernieuwd. Dat zou in 2019 gebeuren.

Visie

Britse collega’s, die ongetwijfeld meer dan een voet binnen hebben bij Land Rover, hebben hun visie gegeven op hoe de toekomstige Evoque eruit zou kunnen gaan zien. En zoals we hadden kunnen verwachten, krijgt die trekken van de recente Range Rover Velar, die heel binnenkort op de markt komt (lees hier onze test).

Familie

Er komt een hele Evoque-familie: driedeurs, vijfdeurs en cabriolet, want ook die laatste wordt overgenomen. De Evoque herneemt het D8-platform van zijn voorganger, wat ongetwijfeld betekent dat hij de laatste Land Rover wordt zonder hybride of elektrische aandrijving, aangezien deze basis daar niet op is voorzien.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten