Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Mitsubishi Lancer

Algemene tevredenheid : 16.17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.69
Volgende wagen : 72.22% van de eigenaars van de Mitsubishi Lancer zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 18 beoordelingen

Mitsubishi Lancer

  • Aankoopcriteria
  • Prijs
  • Standaarduitrusting
  • Design
  • Defecten
  • Probleem electronica 22.22 %
  • Probleem slijtage binnenkant 16.67 %
  • Probleem motor 16.67 %
Dashboard
  • Comfort 7.44/10
  • Prestaties 8.28/10
  • Onderhoud 7.56/10
  • Kost 6.89/10
  • Betrouwbaarheid 8/10
  • Gebruiksgemak 8.56/10
  • Verbruik 6.56/10
  • Veiligheid 8.33/10
  • Uitrusting 8.17/10
  • Wegligging 8.11/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Mitsubishi Lancer Berline
Algemene tevredenheid : 17.17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.33
Volgende wagen : 83.33% van de eigenaars van de Mitsubishi Lancer zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mitsubishi Lancer Berline

Mitsubishi Lancer Break
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Mitsubishi Lancer Break

Mitsubishi Lancer Sportback
Algemene tevredenheid : 15.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.88
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Mitsubishi Lancer zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mitsubishi Lancer Sportback

Mitsubishi Lancer Sports Sedan
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Mitsubishi Lancer Sports Sedan

Tests

Onze tests

Stockwagens

Nieuwe mitsubishi in stock

Tweedehands

Tweedehands mitsubishi

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken