Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Het autosalon vanuit uw salon- De keuze is snel gemaakt!

Het autosalon vanuit uw salon- De keuze is snel gemaakt!

Ontdekken

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Opel Vectra

Algemene tevredenheid : 15.18/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.95
Volgende wagen : 56.06% van de eigenaars van de Opel Vectra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 66 beoordelingen

Opel Vectra

  • Aankoopcriteria
  • Kofferinhoud
  • Confort
  • Prijs
  • Defecten
  • Probleem electronica 31.91 %
  • Probleem motor 18.09 %
  • Probleem ophanging 12.77 %
Dashboard
  • Comfort 8.06/10
  • Prestaties 7.35/10
  • Onderhoud 6.48/10
  • Kost 6.71/10
  • Betrouwbaarheid 7.62/10
  • Gebruiksgemak 8/10
  • Verbruik 6.92/10
  • Veiligheid 7.98/10
  • Uitrusting 7.77/10
  • Wegligging 7.47/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Opel Vectra 4d
Algemene tevredenheid : 14.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.07
Volgende wagen : 46.67% van de eigenaars van de Opel Vectra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Vectra 4d

Opel Vectra 5d
Algemene tevredenheid : 15.74/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.92
Volgende wagen : 52.63% van de eigenaars van de Opel Vectra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Vectra 5d

Opel Vectra Break
Algemene tevredenheid : 15.09/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.91
Volgende wagen : 62.5% van de eigenaars van de Opel Vectra zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Opel Vectra Break

Verkoop uw auto vandaag

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken