Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Wat zoek je?

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Porsche 911

Algemene tevredenheid : 17.42/20 Gem. verbruik (l/100km) : 11.82
Volgende wagen : 90.54% van de eigenaars van de Porsche 911 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 74 beoordelingen

Porsche 911

  • Aankoopcriteria
  • Prestaties
  • Merk
  • Design
  • Defecten
  • Probleem electronica 26.19 %
  • Probleem motor 21.43 %
  • Probleem versnellingsbak 16.67 %
Dashboard
  • Comfort 7.01/10
  • Prestaties 9.51/10
  • Onderhoud 6.96/10
  • Kost 5.81/10
  • Betrouwbaarheid 8.84/10
  • Gebruiksgemak 7.93/10
  • Verbruik 6.16/10
  • Veiligheid 8.77/10
  • Uitrusting 7/10
  • Wegligging 9.28/10

Beoordelingen van de verschillende Porsche 911 modellen op de markt

911 (Generatie 7)
Algemene tevredenheid : 16/20 Gem. verbruik (l/100km) : 10
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Porsche 911 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Porsche 911

911 (Generatie 6)
Algemene tevredenheid : 17.81/20 Gem. verbruik (l/100km) : 12.18
Volgende wagen : 92.86% van de eigenaars van de Porsche 911 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Porsche 911

911 (Generatie 5)
Algemene tevredenheid : 17.33/20 Gem. verbruik (l/100km) : 10.88
Volgende wagen : 83.33% van de eigenaars van de Porsche 911 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Porsche 911

Verkoop uw auto vandaag

Tests

Onze tests

Stockwagen Porsche

Nieuwe porsche in stock

Tweedehands Porsche

Tweedehands porsche

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken