Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Toyota Avensis Sedan

Algemene tevredenheid : 17.15/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.14
Volgende wagen : 80% van de eigenaars van de Toyota Avensis Sedan zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 40 beoordelingen

Toyota Avensis Sedan

  • Aankoopcriteria
  • Betrouwbaarheid
  • Merk
  • Confort
  • Defecten
  • Probleem electronica 25.93 %
  • Probleem remmen 14.81 %
  • Probleem versnellingsbak 11.11 %
Dashboard
  • Comfort 8.38/10
  • Prestaties 7.88/10
  • Onderhoud 8.33/10
  • Kost 7.73/10
  • Betrouwbaarheid 8.95/10
  • Gebruiksgemak 8.85/10
  • Verbruik 7.03/10
  • Veiligheid 8.8/10
  • Uitrusting 8.2/10
  • Wegligging 8.35/10

Beoordelingen van de verschillende Toyota Avensis Sedan modellen op de markt

Avensis Sedan (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 17.54/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.04
Volgende wagen : 84.62% van de eigenaars van de Toyota Avensis Sedan zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Avensis Sedan

Avensis Sedan (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.08
Volgende wagen : 75% van de eigenaars van de Toyota Avensis Sedan zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Avensis Sedan

Tests

Onze tests

Stockwagens Toyota

Nieuwe toyota in stock

Tweedehands Toyota

Tweedehands toyota

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken