Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

U hebt nog geen account?
SCHRIJF U GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu
Meer dan 3.000 tests, 6.000 nieuwe wagens en 120.000 tweedehandswagens

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Consultez les avis détaillés de plus de 17.000 conducteurs sur plus de 40 marques de voitures.

Notez votre véhicule

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Volvo V70

Algemene tevredenheid : 16.69/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.08
Volgende wagen : 82.93% van de eigenaars van de Volvo V70 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 123 beoordelingen

Volvo V70

  • Aankoopcriteria
  • Confort
  • Veiligheid
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 32.5 %
  • Probleem motor 20 %
  • Probleem slijtage binnenkant 11.25 %
Dashboard
  • Comfort 8.67/10
  • Prestaties 7.54/10
  • Onderhoud 7.46/10
  • Kost 6.85/10
  • Betrouwbaarheid 8.66/10
  • Gebruiksgemak 8.44/10
  • Verbruik 7.18/10
  • Veiligheid 9.19/10
  • Uitrusting 7.88/10
  • Wegligging 8.01/10

Beoordelingen van de verschillende Volvo V70 modellen op de markt

V70 (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 16.37/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.75
Volgende wagen : 84.29% van de eigenaars van de Volvo V70 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volvo V70

V70 (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 17.04/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.44
Volgende wagen : 80.85% van de eigenaars van de Volvo V70 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volvo V70

V70 (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 17.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.08
Volgende wagen : 83.33% van de eigenaars van de Volvo V70 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Volvo V70

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Een voertuig toevoegen

Vergelijken

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken