Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Brussel / Geen Gala-avond meer, maar Avant-Première op de Brussel Motor Show 2023

Geschreven door Klaas Janssens op 15-11-2022

Gezien de economisch moeilijke situatie start organisator Febiac het Autosalon van Brussel in 2023 niet met een traditionele Gala-avond. Niet getreurd, want ze houden 1.500 tickets opzij voor de speciale Avant-Première op vrijdag 13 januari 2023, de dag voor de officiële opening van de BMS.

Hoewel er in 2023 geen sprake is van een Motorsalon noch van een Expo Dream Cars, volgt het Autosalon van Brussel het klassieke stramien. Eerst opent de Brussels Expo de deuren voor de journalisten, die avond volgt de traditionele Gala-avond voor de beau-monde uit de autowereld. Je had er een speciaal ticket of specifieke uitnodiging voor nodig. Organisator Febiac vroeg de galabezoekers ook om een cocktailjurkje of smoking aan te trekken, want dan gaat de gul geschonken champagne toch net iets vlotter binnen.

Op de Brussels Motor Show van 2023 is er nog steeds een persdag, opnieuw gevolgd door een openingsavond die Autosalon-organisator Febiac voortaan omschrijft als de Avant-Première. Geen Gala meer, dat vonden ze niet koos in deze economisch moeilijke tijden.

1.500 tickets en 60 euro

Die Avant-Première op vrijdag 13 januari 2023 wordt voortaan gezien als de eerste van drie nocturnes, maar krijgt wel een exclusief karakter. Er worden slechts 1.500 tickets voor deze openingsavond verdeeld, die je enkel online en als pack kan bestellen. Een inkomkaart voor de Avant-Première van de Brussels Motor Show kost 60 euro per persoon en komt inclusief parkeerticket. 

Op de Avant-Première is het Autosalon van Brussel open van 15u tot 22 uur. Net zoals tijdens de nocturnes, dus. Je hebt er nog eentje op maandag 16 januari en een laatste op vrijdag 20 januari. 

Alle informatie (nieuws, praktische informatie, saloncondities) over het Autosalon van Brussel 2023 vind je op onze speciale salonwebsite!

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten