Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalon Parijs / Aston Martin aanwezig in Parijs

Geschreven door Jean-François Christiaens op 08-06-2018

Goed nieuws voor de organisatoren van het autosalon van Parijs. Hoewel meerdere grote merken hebben afgehaakt, mogen ze rekenen op de aanwezigheid van Aston Martin in de zone voorbehouden aan de prestigemerken.

Na Lamborghini, dat uiteindelijk vertegenwoordigd wordt door de distributeur Schumacher die de nieuwe SUV Urus toont, bevestigt nu ook Aston Martin zijn aanwezigheid op de Mondial de l’Automobile. Maar ook hier is het de Franse distributeur (Auto Performance) en dus niet de constructeur zelf die de organisatoren in Parijs te hulp schiet.

Goed nieuws voor hen, want zij organiseren een tentoonstelling rond prestigewagens (onder de noemer Mondial Limited) om de 120ste verjaardag van de Mondial de l’Automobile te vieren. Het blijft afwachten of nog meer exclusieve merken verleid worden door het initiatief en bereid zijn om enkele modellen te tonen in paviljoen 1. We zijn alvast zeker dat we in oktober naast de Lamborghini Urus ook de Aston Martin DB11 Volante, de nieuwe Vantage en de Super GT DBS kunnen bewonderen.  

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten