Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosport / Sébastien Loeb terug naar WRC?

Geschreven door David Leclercq op 18-08-2017

Tijdens zijn lievelingsrally (die van Duitsland) gaf Sébastien Loeb wat uitleg over zijn toekomstige projecten. Een daarvan is een mogelijke terugkeer naar het WRC.

Sébastien Loeb heeft in de zijlijn van de testritten voor de rally van Duitsland verduidelijking gegeven bij zijn projecten voor de toekomst. Hij maakt er geen geheim van dat een terugkeer naar het WRC niet uitgesloten is. Maar dat zou hij dan enkel doen voor het plezier en zonder de druk om te moeten winnen.

9 keer kampioen

In een interview ter gelegenheid van de rally van Duitsland gaf de negenvoudige rallywereldkampioen zijn visie op de deelnemers die aan de start verschijnen: “Thierry Neuville lijkt op dit moment het best in vorm te zijn, maar Sébastien Ogier doet het gewoonlijk zeer goed in Duitsland. Gezien de huidige tussenstand van het kampioenschap zullen ze allebei tot het uiterste gaan”. Hij gaf hen meteen wat goede raad: “Net zoals in de rally van Monte-Carlo moet je goed aanvoelen hoeveel grip er is en hoe het ritme de hele tijd verandert. Dat heeft me mijn hele carrière zo’n mooie resultaten opgeleverd in de rally’s van Monte-Carlo en Duitsland, waar de omstandigheden altijd onvoorspelbaar zijn”.

Nieuwe toekomst in WRC?

Blijkbaar heeft Loeb een paar dagen geleden ook de Citroën C3 WRC getest om de prestaties ervan te verbeteren. Wat niet wil zeggen dat hij zeker terugkeert: “Ik sluit het niet helemaal uit, maar we hebben er op dit moment ook nog niet over gesproken. Vast staat dat als ik terugkeer naar de rallysport, dat puur voor het plezier zou zijn en niet voor het volledige kampioenschap”. Dat is duidelijk.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten