Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Industrie en economie / VS: rapport over hogere importbelasting uitgesteld

Geschreven door David Leclercq op 24-08-2018

De Amerikaanse regering heeft beslist om de publicatie uit te stellen van een rapport over de eventuele hogere importbelasting op auto’s zoals Trump die wil invoeren.

In het licht van de lopende onderhandelingen met Canada, Mexico en Europa heeft de administratie van de Amerikaanse president beslist om de publicatie van een rapport over de hogere invoerbelasting op auto’s voor onbepaalde duur uit te stellen. In een interview met Wall Street Journal verklaarde secretaris voor de handel Wilbur Ross dat “het onwaarschijnlijk is dat het rapport voor het eind van de maand af is” als gevolg van de “lopende onderhandelingen”.

Trump

Een maand geleden, in juli, had Trump aan de landen waarmee hij in onderhandeling was uitstel beloofd over dit onderwerp. De documenten die de auto-industrie hebben doorgestuurd over zo’n hypothetische belastingverhoging is dermate lijvig dat de regering het lastig zou hebben om alles te behandelen. Daarom geeft ze zichzelf nu tot februari om dit rapport te publiceren, dat waarschijnlijk ook weer veel stof zal doen opwaaien…

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten