Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Mobiliteit / DOSSIER, ENQUETE & TESTS – De mobiliteit van morgen in ons land

AutoGids maakt een balans van de huidige mobiliteit en volgt enkele alternatieve pistes die in een nabije toekomst uitgewerkt zouden kunnen worden. Om alles te weten te komen over mobiliteit kunt u ons uitgebreide dossier 2018 gratis downloaden.

AutoGids nam de grote uitdagingen van de mobiliteit in ons land onder de loep. Om te beginnen lieten we een grootse enquête uitvoeren over de mobiliteit van de Belgen. Zijn ze bereid om alternatieven voor de auto te gebruiken? Is autodelen een oplossing? Vinden hybrides en elektrische wagens veel bijval? Zijn ze bereid om hun bedrijfsauto in te ruilen voor cash, enzovoort?

In dit dossier analyseren we ook 5 apps die het denken over mobiliteit hebben gewijzigd, en maken we een stand van zaken op met betrekking tot deelauto’s en -fietsen. Is een dergelijke formule overtuigend in de praktijk of niet? Ten slotte legde onze testredacteur een referentietraject af door onze hoofdstad met zeven alternatieve vervoersmodi en onthult hij ons zijn conclusies na deze verschillende ervaringen.
 
Erg leerrijk, want hoewel er steeds meer aanbod is, staan er soms evenveel obstakels een algemene verspreiding in de weg... Maar dat er een mentaliteitswijziging aan de gang is, is duidelijk...

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten