Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Rimac: meer informatie over tweede model

Geschreven door Laurent Norro op 13-02-2018

Om Tesla te overklassen zou Rimac in de komende maanden zijn aanbod verbreden. Over het tweede model, dat in Genève wordt voorgesteld, is Autocar al een en ander te weten gekomen.

Begin maart wordt de stand van Rimac Automobili op het salon van Genève een must voor liefhebbers van elektrische auto’s. De constructeur belooft namelijk daar zijn tweede model te onthullen, dat ongetwijfeld even exclusief wordt als het eerste, de Concept One. Ter herinnering: die ontwikkelt ongeveer 1.200 pk en sprint van 0 naar 100 km/h in 2,5 seconden.

Zonder handen

Volgens onze collega’s van het Britse Autocar wordt ook de nieuwkomer een tweezitter, maar deze keer is het een roadster. Hij wordt ook iets langer dan de Concept One, maar ook comfortabeler. Hij zou een batterij krijgen van 120 kWh en zijn uitgerust met de nodige technologie voor autonoom rijden op niveau 4. Dat betekent dat deze Rimac zich zonder bestuurder kan verplaatsen en dat hij zich alleen kan gaan parkeren. We kijken al uit naar Genève om alle details te leren kennen.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten