Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Update - Renault Espace (2023) - eerste beelden en informatie

Verwachte lancering : 01-10-2023

Geschreven door Olivier Duquesne op 07-03-2023

Renault heeft de eerste afbeeldingen vrijgegeven van het silhouet van de volgende generatie Espace. De zesde generatie van dit model wordt meer een SUV, maar biedt plaats aan 7 personen. De onthulling is gepland voor de lente.

De toekomstige Renault Espace, de 6e generatie, wordt onthuld op 28 maart 2023. De gezinsgerichte eenvolumer, die binnenkort zijn veertigste verjaardag viert, wordt een grote SUV, al zal die met een koetswerklengte van 4,76 m wel iets kleiner worden (-14 cm) dan de huidige generatie.

Dat zal de nieuwe Renault Espace er echter niet van weerhouden zeven zitplaatsen te kunnen bieden. Het interieur zal namelijk 2,48 m lang zijn tot de derde rij, wat langer is dan dat van de huidige Espace. Het beeld van de auto schuin achteraan bevestigt het SUV-profiel en de aanwezigheid van een voldoende grote achterste zijruit om de inzittenden van de derde rij naar buiten te laten kijken.

Groot panoramisch dak

Update 8 maart 2023 - Renault heeft een nieuw kenmerk onthuld van de volgende generatie Espace, die eind maart wordt onthuld. De gezins-SUV krijgt een glazen dak dat meer dan een vierkante meter licht binnenlaat. Het panoramadak is 1,33 meter lang en 84 centimeter breed, zonder dwarsbalk.

LEES OOK Renault bevestigt comeback van Espace, wordt SUV met zeven zitplaatsen

Het toekomstige model is gebaseerd op het CMF-CD-platform van de Alliantie Renault-Nissan. Deze architectuur wordt met name gebruikt door de nieuwe compacte SUV Renault Austral. De Franse constructeur blijft discreet over de aandrijfgehelen, maar de goudkleurige ‘e’ op de nieuwe badge, zoals bij de Mégane E-Tech, suggereert ten minste een geëlektrificeerde motorversie.

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten