Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Titels en records / Porsche: 3400 km in 24 uur voor de Taycan

Geschreven door David Leclercq op 20-08-2019

Voor de officiële onthulling van de Taycan op 4 september wil Porsche zijn klanten geruststellen over de betrouwbaarheid van de auto. Missie geslaagd: de elektrische Porsche legde 3400 km af in 24 uur.

Vriend en vijand kijken al reikhalzend uit naar de Porsche Taycan die in september zijn opwachting maakt. Meer dan 30.000 klanten hebben reeds een bestelling geplaatst bij de Duitse fabrikant, dat zijn er 10.000 meer dan verwacht. Ter voorbereiding van de komst van zijn eerste, volledig elektrische baby sinds de Lohner-Porsche probeert Zuffenhausen het publiek te overtuigen van de betrouwbaarheid van de Taycan.

3400 km

Recent toonden het merk al dat de auto zijn prestaties kan blijven herhalen, met een reeks van 26 oefeningen van 0-200 km/u – die overigens allemaal werden afgewerkt in minder dan 10 seconden. Nu huurde Porsche de snelheidspiste van Nardo af voor zijn volgende trucje. De machine legde 3425 km af in 24 uur onder moeilijke omstandigheden, aangezien de temperatuur soms 42 °C bereikte. De auto reed constant tussen de 195 en 215 km/u, maar het is niet bekend hoe vaak de sedan moest worden opgeladen. In ieder geval kunnen we wel raden dat het opladen bij het maximale vermogen is gebeurd, dat wil zeggen bij 350 kW.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten