Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Youngtimers Rally 2023 / Youngtimers Rally 2023 - Voorinschrijvingen geopend!

Geschreven door Arno Van der Borght op 10-03-2023

Je bent een echte autoliefhebber? Je bent in het bezit van een youngtimer? Of je kent iemand die zo’n auto bezit? Wacht niet met inschrijven, want er zijn maar 170 plaatsen beschikbaar voor de AutoGids Youngtimers Rally 2023!

De AutoGids Youngtimers Rally is terug! Na een enigszins verplichte pauze van enkele jaren nemen we in 2023 de draad weer op. In samenwerking met Openroads.be organiseert je favoriete automagazine op 11 juni 2023 de zevende editie van de AutoGids Youngtimers Rally. Op het programma: een rit van een 200-tal kilometer door de Ardennen, met als rode draad “Circuits uit het verleden”.

De route, die drukke wegen vermijdt, passeert namelijk enkele oude wegcircuits die vandaag de dag niet meer in gebruik zijn, maar die voor autoliefhebbers nog wel een zekere nostalgie uitstralen. De AutoGids Youngtimers Rally is voorbehouden aan auto's van 1970 tot 2005. Er zijn 170 plaatsen beschikbaar.

Opgelet: de helft van de plaatsen is voorbehouden aan abonnees van AutoGids en Le Moniteur Automobile en aan mensen die bij inschrijving ingaan op het aanbod met 1 jaar abonnement.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten