Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Lifestyle / Eerste Belgische Dacia-picknick is een succes

Geschreven door David Leclercq op 04-07-2018

Op zondag 1 juli werd de eerste Belgische Dacia-picknick georganiseerd. Het werd een waar succes tegen de achtergrond van de Couleur Café-festival.

Dacia organiseert nu al 10 jaar lang een jaarlijkse picknick voor al zijn klanten in Frankrijk. Dat is uitgegroeid tot een groots evenement, met kinderanimatie, humoristische shows en muziekoptredens. In België had het initiatief nog nooit navolging gekregen, tot dit jaar. Onze nationale invoerder heeft afgelopen zondag namelijk zijn eigen eerste picknick georganiseerd.

Couleur Café

Dacia koos zondagochtend voor het terrein van Couleur Café onder het Atomium, voor het festival zelf zijn deuren opende. Alle deelnemers kregen een picknicktas en konden deelnemen aan de Dacia Game om prijzen te winnen. Er was ook kinderanimatie en voor wie gepland had om te blijven voor Couleur Café, waren er alvast een paar optredens om de benen los te gooien. Het evenement wist uiteindelijk 1.000 tot 2.000 mensen te lokken. Een mooi gebaar van Dacia: de etensresten gingen recht naar een vereniging ter ondersteuning van mensen met problemen. Een mooi initiatief. En zeg nu zelf: hoeveel andere massaconstructeurs zouden zo’n groots evenement organiseren voor al hun klanten?

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten