Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Overschakelen naar een groenere auto? Ontdek welk model het beste bij u past >>

Overschakelen naar een groenere auto? Ontdek welk model het beste bij u past >>

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de BMW 2 Reeks

Algemene tevredenheid : 16.76/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.52
Volgende wagen : 92% van de eigenaars van de BMW 2 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 25 beoordelingen

BMW 2 Reeks

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Prestaties
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem naverkoop/garantie 20 %
  • Probleem motor 20 %
  • Probleem electronica 20 %
Dashboard
  • Comfort 8.08/10
  • Prestaties 8.76/10
  • Onderhoud 8.16/10
  • Kost 7.68/10
  • Betrouwbaarheid 8.96/10
  • Gebruiksgemak 8.48/10
  • Verbruik 7.76/10
  • Veiligheid 8.8/10
  • Uitrusting 6.88/10
  • Wegligging 8.84/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

BMW 2 Reeks
Algemene tevredenheid : 19/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de BMW 2 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 2 Reeks

BMW 2 Reeks Active Tourer
Algemene tevredenheid : 17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.69
Volgende wagen : 84.62% van de eigenaars van de BMW 2 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 2 Reeks Active Tourer

BMW 2 Reeks Cabrio
Algemene tevredenheid : 18/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.33
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de BMW 2 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 2 Reeks Cabrio

BMW 2 Reeks Coupé
Algemene tevredenheid : 16.2/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.6
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de BMW 2 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 2 Reeks Coupé

BMW 2 Reeks Gran Coupé
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

BMW 2 Reeks Gran Coupé

BMW 2 Reeks Gran Tourer
Algemene tevredenheid : 14.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.33
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de BMW 2 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 2 Reeks Gran Tourer

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken