Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Hyundai i30

Algemene tevredenheid : 14.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.32
Volgende wagen : 64.91% van de eigenaars van de Hyundai i30 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 57 beoordelingen

Hyundai i30

  • Aankoopcriteria
  • Prijs
  • Met garantie
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 13.64 %
  • Probleem slijtage binnenkant 13.64 %
  • Probleem motor 13.64 %
Dashboard
  • Comfort 7.42/10
  • Prestaties 6.89/10
  • Onderhoud 7.67/10
  • Kost 6.88/10
  • Betrouwbaarheid 8/10
  • Gebruiksgemak 7.75/10
  • Verbruik 6.82/10
  • Veiligheid 7.84/10
  • Uitrusting 7.82/10
  • Wegligging 7.33/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Hyundai i30 3D
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Hyundai i30 3D

Hyundai i30 5D
Algemene tevredenheid : 15.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.22
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Hyundai i30 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Hyundai i30 5D

Hyundai i30 Fastback
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 N
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Hyundai i30 N

Hyundai i30 Wagon
Algemene tevredenheid : 13.38/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.44
Volgende wagen : 61.54% van de eigenaars van de Hyundai i30 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Hyundai i30 Wagon

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken