Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

MY GREEN CAR

Alles over groene auto's op MY GREEN CAR

ONTDEKKEN

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de MINI Mini

Algemene tevredenheid : 15.5/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.92
Volgende wagen : 61.35% van de eigenaars van de MINI Mini zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 207 beoordelingen

MINI Mini

  • Aankoopcriteria
  • Design
  • Merk
  • Wegligging
  • Defecten
  • Probleem electronica 22.89 %
  • Probleem motor 21.39 %
  • Probleem naverkoop/garantie 11.94 %
Dashboard
  • Comfort 6.52/10
  • Prestaties 8.26/10
  • Onderhoud 6.53/10
  • Kost 6.33/10
  • Betrouwbaarheid 7.62/10
  • Gebruiksgemak 7.75/10
  • Verbruik 6.62/10
  • Veiligheid 8/10
  • Uitrusting 6.43/10
  • Wegligging 8.78/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

MINI Mini 3d
Algemene tevredenheid : 15.76/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.84
Volgende wagen : 65.16% van de eigenaars van de MINI Mini zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

MINI Mini 3d

MINI Mini 5d
Algemene tevredenheid : 10/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.33
Volgende wagen : 33.33% van de eigenaars van de MINI Mini zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

MINI Mini 5d

MINI Mini Cabrio
Algemene tevredenheid : 14.88/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.71
Volgende wagen : 35.29% van de eigenaars van de MINI Mini zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

MINI Mini Cabrio

MINI Mini Clubman
Algemene tevredenheid : 15.07/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.3
Volgende wagen : 60% van de eigenaars van de MINI Mini zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

MINI Mini Clubman

MINI Mini Coupé
Algemene tevredenheid : 15/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de MINI Mini zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

MINI Mini Coupé

MINI Mini Roadster
Algemene tevredenheid : 16/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6

MINI Mini Roadster

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken