Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Wat zoek je?

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de MINI Mini Clubman

Algemene tevredenheid : 14.81/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.35
Volgende wagen : 58.06% van de eigenaars van de MINI Mini Clubman zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 31 beoordelingen

MINI Mini Clubman

  • Aankoopcriteria
  • Design
  • Merk
  • Carrosserie
  • Defecten
  • Probleem electronica 30.3 %
  • Probleem motor 15.15 %
  • Probleem ophanging 15.15 %
Dashboard
  • Comfort 6.74/10
  • Prestaties 8.29/10
  • Onderhoud 6.48/10
  • Kost 6.81/10
  • Betrouwbaarheid 7.35/10
  • Gebruiksgemak 7.58/10
  • Verbruik 6.87/10
  • Veiligheid 7.81/10
  • Uitrusting 6.06/10
  • Wegligging 8.74/10

Beoordelingen van de verschillende MINI Mini Clubman modellen op de markt

Mini Clubman (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 12.33/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.67
Volgende wagen : 33.33% van de eigenaars van de MINI Mini Clubman zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

MINI Mini Clubman

Mini Clubman (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

MINI Mini Clubman

Mini Clubman (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 15.07/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.32
Volgende wagen : 60.71% van de eigenaars van de MINI Mini Clubman zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

MINI Mini Clubman

Tests

Onze tests

Stockwagens MINI

Nieuwe mini in stock

Tweedehands

Tweedehands mini

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken