Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Welk model verdient de prijs van auto van het jaar 2021?

Welk model verdient de prijs van auto van het jaar 2021?

Stem nu!

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Peugeot 207

Algemene tevredenheid : 14.89/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.13
Volgende wagen : 51.89% van de eigenaars van de Peugeot 207 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 106 beoordelingen

Peugeot 207

  • Aankoopcriteria
  • Prijs
  • Design
  • Carrosserie
  • Defecten
  • Probleem electronica 31.68 %
  • Probleem motor 19.8 %
  • Probleem remmen 11.88 %
Dashboard
  • Comfort 7.09/10
  • Prestaties 6.78/10
  • Onderhoud 6.63/10
  • Kost 6.74/10
  • Betrouwbaarheid 7.37/10
  • Gebruiksgemak 7.63/10
  • Verbruik 6.88/10
  • Veiligheid 7.31/10
  • Uitrusting 7.08/10
  • Wegligging 7.61/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Peugeot 207 3d
Algemene tevredenheid : 14.94/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.59
Volgende wagen : 64.71% van de eigenaars van de Peugeot 207 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Peugeot 207 3d

Peugeot 207 5d
Algemene tevredenheid : 15.27/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.71
Volgende wagen : 55.56% van de eigenaars van de Peugeot 207 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Peugeot 207 5d

Peugeot 207 CC
Algemene tevredenheid : 14.41/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.95
Volgende wagen : 45.45% van de eigenaars van de Peugeot 207 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Peugeot 207 CC

Peugeot 207 SW
Algemene tevredenheid : 14.55/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.8
Volgende wagen : 40.91% van de eigenaars van de Peugeot 207 zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Peugeot 207 SW

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken