Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

MY GREEN CAR

Alles over groene auto's op MY GREEN CAR

ONTDEKKEN

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Skoda Superb

Algemene tevredenheid : 16.69/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.33
Volgende wagen : 86.83% van de eigenaars van de Skoda Superb zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 167 beoordelingen

Skoda Superb

  • Aankoopcriteria
  • Binnenruimte
  • Prijs
  • Kofferinhoud
  • Defecten
  • Probleem electronica 49.43 %
  • Probleem motor 12.64 %
  • Probleem versnellingsbak 8.05 %
Dashboard
  • Comfort 8.29/10
  • Prestaties 7.6/10
  • Onderhoud 7.68/10
  • Kost 7.68/10
  • Betrouwbaarheid 8.48/10
  • Gebruiksgemak 8.46/10
  • Verbruik 7.58/10
  • Veiligheid 8.41/10
  • Uitrusting 8.52/10
  • Wegligging 8/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Skoda Superb 4d
Algemene tevredenheid : 16.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.13
Volgende wagen : 85.96% van de eigenaars van de Skoda Superb zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Superb 4d

Skoda Superb 5d
Algemene tevredenheid : 14.75/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.5
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Skoda Superb zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Superb 5d

Skoda Superb Combi
Algemene tevredenheid : 16.78/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.43
Volgende wagen : 86.79% van de eigenaars van de Skoda Superb zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Skoda Superb Combi

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken