Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Private Lease: exclusieve AutoGids-aanbieding. Krijg tot 6 maanden gratis brandstof*

Private Lease: exclusieve AutoGids-aanbieding. Krijg tot 6 maanden gratis brandstof*

Bekijk

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de BMW 1 Reeks Hatch

Algemene tevredenheid : 16.7/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.36
Volgende wagen : 84.13% van de eigenaars van de BMW 1 Reeks Hatch zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 189 beoordelingen

BMW 1 Reeks Hatch

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Prestaties
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 34.29 %
  • Probleem motor 14.29 %
  • Probleem slijtage binnenkant 12.86 %
Dashboard
  • Comfort 7.4/10
  • Prestaties 8.35/10
  • Onderhoud 7.31/10
  • Kost 7.02/10
  • Betrouwbaarheid 8.65/10
  • Gebruiksgemak 8.32/10
  • Verbruik 7.49/10
  • Veiligheid 8.57/10
  • Uitrusting 6.25/10
  • Wegligging 8.35/10

Beoordelingen van de verschillende BMW 1 Reeks Hatch modellen op de markt

1 Reeks Hatch (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 12/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.67
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de BMW 1 Reeks Hatch zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 1 Reeks Hatch

1 Reeks Hatch (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 17.25/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.26
Volgende wagen : 84.91% van de eigenaars van de BMW 1 Reeks Hatch zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 1 Reeks Hatch

1 Reeks Hatch (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 16.59/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.39
Volgende wagen : 84.21% van de eigenaars van de BMW 1 Reeks Hatch zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 1 Reeks Hatch

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken