Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Overschakelen naar een groenere auto? Ontdek welk model het beste bij u past.

Overschakelen naar een groenere auto? Ontdek welk model het beste bij u past.

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de BMW 1 Reeks

Algemene tevredenheid : 16.5/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.46
Volgende wagen : 82.45% van de eigenaars van de BMW 1 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 319 beoordelingen

BMW 1 Reeks

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Prestaties
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 33.33 %
  • Probleem slijtage binnenkant 16.31 %
  • Probleem motor 10.64 %
Dashboard
  • Comfort 7.41/10
  • Prestaties 8.4/10
  • Onderhoud 7.24/10
  • Kost 6.95/10
  • Betrouwbaarheid 8.5/10
  • Gebruiksgemak 8.26/10
  • Verbruik 7.45/10
  • Veiligheid 8.49/10
  • Uitrusting 6.28/10
  • Wegligging 8.29/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

BMW 1 Reeks Cabriolet
Algemene tevredenheid : 16.65/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.53
Volgende wagen : 80% van de eigenaars van de BMW 1 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 1 Reeks Cabriolet

BMW 1 Reeks Coupé
Algemene tevredenheid : 16.75/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7
Volgende wagen : 94.44% van de eigenaars van de BMW 1 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 1 Reeks Coupé

BMW 1 Reeks Hatch
Algemene tevredenheid : 16.7/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.36
Volgende wagen : 84.13% van de eigenaars van de BMW 1 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 1 Reeks Hatch

BMW 1 Reeks Sportshatch
Algemene tevredenheid : 15.84/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.43
Volgende wagen : 72.97% van de eigenaars van de BMW 1 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 1 Reeks Sportshatch

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken