Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Wat zoek je?

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Citroën C4 5d

Algemene tevredenheid : 15.88/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.83
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Citroën C4 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 78 beoordelingen

Citroën C4 5d

  • Aankoopcriteria
  • Confort
  • Prijs
  • Standaarduitrusting
  • Defecten
  • Probleem electronica 30.91 %
  • Probleem slijtage binnenkant 12.73 %
  • Probleem motor 10.91 %
Dashboard
  • Comfort 7.97/10
  • Prestaties 7.46/10
  • Onderhoud 7.08/10
  • Kost 7.18/10
  • Betrouwbaarheid 7.96/10
  • Gebruiksgemak 8.15/10
  • Verbruik 7.68/10
  • Veiligheid 8.05/10
  • Uitrusting 7.92/10
  • Wegligging 7.96/10

Beoordelingen van de verschillende Citroën C4 5d modellen op de markt

C4 5d (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Citroën C4 5d

C4 5d (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 17.06/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.03
Volgende wagen : 72.73% van de eigenaars van de Citroën C4 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Citroën C4 5d

C4 5d (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 15.02/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.68
Volgende wagen : 62.22% van de eigenaars van de Citroën C4 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Citroën C4 5d

Tests

Onze tests

Stockwagens Citroën

Nieuwe citroen in stock

Tweedehands Citroën

Tweedehands citroen

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken