Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Overschakelen naar een groenere auto? Ontdek welk model het beste bij u past >>

Overschakelen naar een groenere auto? Ontdek welk model het beste bij u past >>

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Ford Mondeo Clipper

Algemene tevredenheid : 15.91/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.71
Volgende wagen : 57.69% van de eigenaars van de Ford Mondeo Clipper zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 78 beoordelingen

Ford Mondeo Clipper

  • Aankoopcriteria
  • Kofferinhoud
  • Binnenruimte
  • Confort
  • Defecten
  • Probleem electronica 20.48 %
  • Probleem motor 19.28 %
  • Probleem slijtage binnenkant 10.84 %
Dashboard
  • Comfort 7.96/10
  • Prestaties 7.35/10
  • Onderhoud 7.03/10
  • Kost 7.03/10
  • Betrouwbaarheid 8.12/10
  • Gebruiksgemak 8.18/10
  • Verbruik 6.87/10
  • Veiligheid 8.1/10
  • Uitrusting 8.01/10
  • Wegligging 7.99/10

Beoordelingen van de verschillende Ford Mondeo Clipper modellen op de markt

Mondeo Clipper (Generatie 4)
Algemene tevredenheid : 15.64/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.8
Volgende wagen : 54.55% van de eigenaars van de Ford Mondeo Clipper zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Ford Mondeo Clipper

Mondeo Clipper (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 16.04/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.53
Volgende wagen : 56.6% van de eigenaars van de Ford Mondeo Clipper zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Ford Mondeo Clipper

Mondeo Clipper (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 15.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 9.17
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Ford Mondeo Clipper zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Ford Mondeo Clipper

Mondeo Clipper (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Ford Mondeo Clipper

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken