Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

>> Ontdek gratis wat de huidige waarde van uw auto is

>> Ontdek gratis wat de huidige waarde van uw auto is

Schatten

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Honda Civic 5d

Algemene tevredenheid : 16.65/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.18
Volgende wagen : 81.25% van de eigenaars van de Honda Civic 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 80 beoordelingen

Honda Civic 5d

  • Aankoopcriteria
  • Betrouwbaarheid
  • Design
  • Merk
  • Defecten
  • Probleem ophanging 20 %
  • Probleem slijtage binnenkant 17.5 %
  • Probleem naverkoop/garantie 12.5 %
Dashboard
  • Comfort 7.64/10
  • Prestaties 7.79/10
  • Onderhoud 7.84/10
  • Kost 7.34/10
  • Betrouwbaarheid 9.01/10
  • Gebruiksgemak 8.33/10
  • Verbruik 7.05/10
  • Veiligheid 8.43/10
  • Uitrusting 8.14/10
  • Wegligging 8.29/10

Beoordelingen van de verschillende Honda Civic 5d modellen op de markt

Civic 5d (Generatie 10)
Algemene tevredenheid : 18.25/20 Gem. verbruik (l/100km) : 9
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Honda Civic 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda Civic 5d

Civic 5d (Generatie 9)
Algemene tevredenheid : 17.5/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.67
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Honda Civic 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda Civic 5d

Civic 5d (Generatie 5)
Algemene tevredenheid : 17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.6
Volgende wagen : 80% van de eigenaars van de Honda Civic 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda Civic 5d

Civic 5d (Generatie 4)
Algemene tevredenheid : 16.38/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.94
Volgende wagen : 76.79% van de eigenaars van de Honda Civic 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda Civic 5d

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken