Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

waarde van uw tweedehands voertuig

Krijg nu een gratis schatting van een tweedehands voertuig

schatten

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Honda Civic

Algemene tevredenheid : 16.57/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.25
Volgende wagen : 77.12% van de eigenaars van de Honda Civic zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 153 beoordelingen

Honda Civic

  • Aankoopcriteria
  • Betrouwbaarheid
  • Merk
  • Design
  • Defecten
  • Probleem remmen 17.39 %
  • Probleem slijtage binnenkant 16.3 %
  • Probleem ophanging 11.96 %
Dashboard
  • Comfort 7.45/10
  • Prestaties 7.93/10
  • Onderhoud 7.87/10
  • Kost 7.32/10
  • Betrouwbaarheid 8.97/10
  • Gebruiksgemak 8.41/10
  • Verbruik 7.07/10
  • Veiligheid 8.16/10
  • Uitrusting 7.86/10
  • Wegligging 8.25/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Honda Civic 3d
Algemene tevredenheid : 16.69/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.47
Volgende wagen : 73.08% van de eigenaars van de Honda Civic zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda Civic 3d

Honda Civic 4d
Algemene tevredenheid : 15.57/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.86
Volgende wagen : 85.71% van de eigenaars van de Honda Civic zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda Civic 4d

Honda Civic 5d
Algemene tevredenheid : 16.63/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.17
Volgende wagen : 81.01% van de eigenaars van de Honda Civic zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda Civic 5d

Honda Civic Coupé
Algemene tevredenheid : 16.5/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.92
Volgende wagen : 50% van de eigenaars van de Honda Civic zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda Civic Coupé

Honda Civic tourer
Algemene tevredenheid : 16.11/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.44
Volgende wagen : 77.78% van de eigenaars van de Honda Civic zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Honda Civic tourer

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken