Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Mazda Mazda3 Hatchback

Algemene tevredenheid : 15.83/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.43
Volgende wagen : 82.86% van de eigenaars van de Mazda Mazda3 Hatchback zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 35 beoordelingen

Mazda Mazda3 Hatchback

  • Aankoopcriteria
  • Betrouwbaarheid
  • Merk
  • Dealer
  • Defecten
  • Probleem motor 22.73 %
  • Probleem naverkoop/garantie 18.18 %
  • Probleem roest 13.64 %
Dashboard
  • Comfort 7.63/10
  • Prestaties 7.54/10
  • Onderhoud 7.26/10
  • Kost 7.17/10
  • Betrouwbaarheid 8.4/10
  • Gebruiksgemak 8.2/10
  • Verbruik 6.8/10
  • Veiligheid 8.03/10
  • Uitrusting 7.71/10
  • Wegligging 8.06/10

Beoordelingen van de verschillende Mazda Mazda3 Hatchback modellen op de markt

Mazda3 Hatchback (Generatie 4)
Algemene tevredenheid : 18.5/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Mazda Mazda3 Hatchback zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mazda Mazda3 Hatchback

Mazda3 Hatchback (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 13.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.33
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Mazda Mazda3 Hatchback zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mazda Mazda3 Hatchback

Mazda3 Hatchback (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 15.39/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.81
Volgende wagen : 83.33% van de eigenaars van de Mazda Mazda3 Hatchback zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mazda Mazda3 Hatchback

Mazda3 Hatchback (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : 16.58/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.04
Volgende wagen : 83.33% van de eigenaars van de Mazda Mazda3 Hatchback zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Mazda Mazda3 Hatchback

Tests

Onze tests

Stockwagens Mazda

Nieuwe mazda in stock

Tweedehands Mazda

Tweedehands mazda

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken