Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Overschakelen naar een groenere auto? Ontdek welk model het beste bij u past.

Overschakelen naar een groenere auto? Ontdek welk model het beste bij u past.

Ontdek

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Nissan Micra 5d

Algemene tevredenheid : 15.73/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.73
Volgende wagen : 72.73% van de eigenaars van de Nissan Micra 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 11 beoordelingen

Nissan Micra 5d

  • Aankoopcriteria
  • Prijs
  • Verbruik
  • Standaarduitrusting
  • Defecten
  • Probleem slijtage buitenkant 30 %
  • Probleem remmen 20 %
  • Probleem electronica 20 %
Dashboard
  • Comfort 6.64/10
  • Prestaties 7.09/10
  • Onderhoud 7.64/10
  • Kost 7.55/10
  • Betrouwbaarheid 8.55/10
  • Gebruiksgemak 8.18/10
  • Verbruik 7.82/10
  • Veiligheid 7.18/10
  • Uitrusting 7.45/10
  • Wegligging 7.09/10

Beoordelingen van de verschillende Nissan Micra 5d modellen op de markt

Micra 5d (Generatie 5)
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Nissan Micra 5d

Micra 5d (Generatie 4)
Algemene tevredenheid : 14.33/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.33
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Nissan Micra 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Nissan Micra 5d

Micra 5d (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 16/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.42
Volgende wagen : 66.67% van de eigenaars van de Nissan Micra 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Nissan Micra 5d

Micra 5d (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 5.75
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Nissan Micra 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Nissan Micra 5d

Micra 5d (Generatie 1)
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Nissan Micra 5d

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken