Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Renault Kangoo 5d

Algemene tevredenheid : 15.52/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.58
Volgende wagen : 69.57% van de eigenaars van de Renault Kangoo 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 46 beoordelingen

Renault Kangoo 5d

  • Aankoopcriteria
  • Kofferinhoud
  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Defecten
  • Probleem electronica 31.43 %
  • Probleem remmen 22.86 %
  • Probleem slijtage binnenkant 20 %
Dashboard
  • Comfort 7.3/10
  • Prestaties 6.83/10
  • Onderhoud 6.93/10
  • Kost 6.78/10
  • Betrouwbaarheid 7.78/10
  • Gebruiksgemak 8.7/10
  • Verbruik 6.46/10
  • Veiligheid 7.39/10
  • Uitrusting 6.7/10
  • Wegligging 7.17/10

Beoordelingen van de verschillende Renault Kangoo 5d modellen op de markt

Kangoo 5d (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 15/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.43
Volgende wagen : 71.43% van de eigenaars van de Renault Kangoo 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault Kangoo 5d

Kangoo 5d (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 15.78/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.69
Volgende wagen : 70.37% van de eigenaars van de Renault Kangoo 5d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault Kangoo 5d

Tests

Onze tests

Stockwagens

Nieuwe renault clio in stock

Tweedehands

Tweedehands renault

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken