Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Renault Laguna Grandtour

Algemene tevredenheid : 15.95/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.7
Volgende wagen : 75.34% van de eigenaars van de Renault Laguna Grandtour zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 73 beoordelingen

Renault Laguna Grandtour

  • Aankoopcriteria
  • Confort
  • Prijs
  • Standaarduitrusting
  • Defecten
  • Probleem electronica 25 %
  • Probleem ophanging 21.15 %
  • Probleem motor 19.23 %
Dashboard
  • Comfort 8.15/10
  • Prestaties 7.41/10
  • Onderhoud 7.55/10
  • Kost 7.05/10
  • Betrouwbaarheid 7.85/10
  • Gebruiksgemak 8.38/10
  • Verbruik 6.95/10
  • Veiligheid 8.49/10
  • Uitrusting 8.41/10
  • Wegligging 8.16/10

Beoordelingen van de verschillende Renault Laguna Grandtour modellen op de markt

Laguna Grandtour (Generatie 3)
Algemene tevredenheid : 16.35/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.61
Volgende wagen : 80.77% van de eigenaars van de Renault Laguna Grandtour zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault Laguna Grandtour

Laguna Grandtour (Generatie 2)
Algemene tevredenheid : 14.75/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.85
Volgende wagen : 60% van de eigenaars van de Renault Laguna Grandtour zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Renault Laguna Grandtour

Tests

Onze tests

Stockwagens Renault

Nieuwe renault in stock

Tweedehands Renault

Tweedehands renault

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken