Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Wat zoek je?

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Toyota Land Cruiser 3d

Algemene tevredenheid : 15.13/20 Gem. verbruik (l/100km) : 10.69
Volgende wagen : 62.5% van de eigenaars van de Toyota Land Cruiser 3d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 8 beoordelingen

Toyota Land Cruiser 3d

  • Aankoopcriteria
  • Betrouwbaarheid
  • Merk
  • Design
  • Defecten
  • Probleem slijtage buitenkant 33.33 %
  • Probleem remmen 22.22 %
  • Probleem roest 22.22 %
Dashboard
  • Comfort 7.88/10
  • Prestaties 6.57/10
  • Onderhoud 7.13/10
  • Kost 5.75/10
  • Betrouwbaarheid 7.75/10
  • Gebruiksgemak 7.5/10
  • Verbruik 5.57/10
  • Veiligheid 7.88/10
  • Uitrusting 6.5/10
  • Wegligging 7.25/10

Beoordelingen van de verschillende Toyota Land Cruiser 3d modellen op de markt

Land Cruiser 3d (Generatie 11)
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

Toyota Land Cruiser 3d

Land Cruiser 3d (Generatie 7)
Algemene tevredenheid : 17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 11.25
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Toyota Land Cruiser 3d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Land Cruiser 3d

Land Cruiser 3d (Generatie 5)
Algemene tevredenheid : 13.25/20 Gem. verbruik (l/100km) : 10.13
Volgende wagen : 25% van de eigenaars van de Toyota Land Cruiser 3d zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Toyota Land Cruiser 3d

Tests

Onze tests

Stockwagens Toyota

Nieuwe toyota in stock

Tweedehands Toyota

Tweedehands toyota

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken