Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Industrie en economie / Tesla plukt volk weg bij Apple, Facebook en GM

Geschreven door David Leclercq op 01-06-2018

Tesla is volop aan het herstructureren en jaagt actief op talentvolle mensen. Het merk heeft onder meer werknemers weggeplukt bij Apple, Facebook en GM.

Het zijn woelige tijden voor Tesla. Ondanks stijgende verkoopcijfers wordt er nog steeds geen winst gemaakt. De productiestart van de Model 3 vergiftigt bijna letterlijk het dagelijkse bestaan van de ambitieuze CEO Elon Musk. Daarom is hij op zoek naar mensen met talenten die hij niet in huis heeft.

Apple, Facebook en GM

De personeelsdienst van Tesla vliegt er fors in om het tij te keren. Zo heeft Tesla onder meer James Zhou aangeworven, de voormalige financiële verantwoordelijke bij GM, om hem de rol van financieel directeur te geven. Voormalig directeur technische operaties bij Apple Neeraj Manrao wordt bij Tesla directeur energieproductie. Tot slot is ook nog Stuart Bowers aangeworven. Hij was vicedirecteur ingenieurswerk bij Snap en een expert in zelflerende systemen (kunstmatige intelligentie). Ongetwijfeld moet hij aan Autopilot werken om ongevallen te vermijden zoals de laatste reeks, die Tesla slechte reclame hebben gegeven.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten