Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

nieuw / DS op het salon van Brussel 2017

Geschreven door David Leclercq op 23-12-2016

Nu DS weg is van onder de vleugels van Citroën, is het met spanning uitkijken naar het vervolg, want het zelfverklaarde Franse luxemerk kan wel wat nieuwe modellen gebruiken...

3

Sinds vorige zomer verwijst ook de DS 3 niet langer visueel naar Citroën. Deze stadsauto bestaat bij ons als 1.2 PureTech (82, 110 en 130 pk), 1.6 THP (150 en 208 pk) en 1.6 BlueHDi (75, 100 en 115 pk) en verleidt nog altijd door zijn rijplezier en efficiëntie bij een dynamische rijstijl. De mogelijkheden qua connectiviteit zijn uitgebreid, maar helaas weet de interface (via een tabletachtig scherm) amper te overtuigen. Een Cabrio-variant met panoramisch schuifdak is nog altijd verkrijgbaar.

4 Crossback

In afwachting van echte SUV’s kunnen DS-klanten terecht bij de 4 Crossback, die aan het chique en eigenzinnige uiterlijk van de 4 een avontuurlijke toets toevoegt. Ook de DS 4 is verkrijgbaar met de drukgevoede 1.2 PureTech, die blijk geeft van een veelzijdig karakter zonder een aanslag te plegen op je budget. Veelrijders kunnen kiezen voor de krachtige 2.0 BlueHDi van 180 pk, die van deze compacte middenklasser een onvermoeibare kilometervreter maakt.

Ontdek ook

4 | In tegenstelling tot de verhoogde Crossback-uitvoering heeft de gewone 4 recht op de 1.6 THP van maar liefst 210 pk, die er de krachtigste telg van het DS-gamma van maakt.

5 | De eigenzinnige DS 5 blijft een origineel alternatief voor de grotere middenklassers. En dan zeker in zijn Hybrid4-versie, die een elektromotor op de achtertrein koppelt aan een 2.0-diesel met zestrapsautomaat.

Givenchy | De DS 3 Givenchy Le MakeUp, die zowel als berline als in cabriolivrei geleverd wordt, richt zich duidelijk tot een vrouwelijk publiek: in de armsteun is een make-upset van Givenchy geïntegreerd.

 

Ontdek waar dit merk zich op het salon bevindt dankzij ons interactieve plan

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten