Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuw model / Aston Martin Zagato Shooting Brake: 99 exemplaren

Verwachte lancering : 01-11-2017

Geschreven door Olivier Duquesne op 24-10-2017

De vierde Aston Martin Zagato is een Shooting Brake. Deze luxueuze jachtbreak is beperkt tot 99 exemplaren, net zoals de coupé en de cabriolet. Hij wordt aangedreven door een atmosferische V12.

Na de coupé, de cabriolet Volante en de Speedster krijgen we nu de vierde telg van de nieuwe Zagato-lijn voor Aston Martin. De Italiaanse koetswerkbouwer gaat verder op een traditie die begon in 1960 met de DB4 GT en liet zijn verbeelding de vrije loop op basis van een Vanquish. Deze keer resulteert dat in een Shooting Brake (met de al even traditionele dubbele bult op het dak), zoals al in augustus werd aangekondigd tijdens de elegantiewedstrijd van Pebble Beach. Hij is echter niet bedoeld voor gezinnen, want het blijft een strikte tweezitter.

600 pk

De Zagato Shooting Brake onderscheidt zich van zijn drie broers door zijn dak in contrastkleur en zijn T-vormige panoramadak. Het achterste van de Vanquish is uitgerekt en eindigt in een gemotoriseerde kofferklep. Los van de praktische voordelen voor de bagageruimte is deze tweezitter van Zagato ook nog steeds sportief. In zijn neus ligt een atmosferische 6.0-V12 van 600 pk. Die zal veel rijplezier bieden aan de 99 klanten die een bestelbon tekenen voor deze beperkte reeks.

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten