Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

MY GREEN CAR

Alles over groene auto's op MY GREEN CAR

ONTDEKKEN

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de BMW 3 Reeks

Algemene tevredenheid : 16.34/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.02
Volgende wagen : 84.29% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 936 beoordelingen

BMW 3 Reeks

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Prestaties
  • Betrouwbaarheid
  • Defecten
  • Probleem electronica 24.04 %
  • Probleem motor 17.72 %
  • Probleem slijtage binnenkant 14.95 %
Dashboard
  • Comfort 7.49/10
  • Prestaties 8.31/10
  • Onderhoud 7.28/10
  • Kost 6.92/10
  • Betrouwbaarheid 8.36/10
  • Gebruiksgemak 8.17/10
  • Verbruik 7.4/10
  • Veiligheid 8.46/10
  • Uitrusting 6.4/10
  • Wegligging 8.31/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

BMW 3 Reeks Berline
Algemene tevredenheid : 16.54/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.68
Volgende wagen : 85.63% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Berline

BMW 3 Reeks Cabrio
Algemene tevredenheid : 16.64/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.14
Volgende wagen : 85.71% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Cabrio

BMW 3 Reeks Coupé
Algemene tevredenheid : 15.64/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.61
Volgende wagen : 86.36% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Coupé

BMW 3 Reeks Gran Turismo
Algemene tevredenheid : 16.75/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Gran Turismo

BMW 3 Reeks Touring
Algemene tevredenheid : 15.99/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.67
Volgende wagen : 81.82% van de eigenaars van de BMW 3 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 3 Reeks Touring

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken