Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de BMW 5 Reeks

Algemene tevredenheid : 16.62/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.68
Volgende wagen : 86.09% van de eigenaars van de BMW 5 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 647 beoordelingen

BMW 5 Reeks

  • Aankoopcriteria
  • Confort
  • Merk
  • Prestaties
  • Defecten
  • Probleem electronica 34.07 %
  • Probleem ophanging 13.74 %
  • Probleem motor 11.26 %
Dashboard
  • Comfort 8.4/10
  • Prestaties 8.41/10
  • Onderhoud 7.29/10
  • Kost 6.74/10
  • Betrouwbaarheid 8.58/10
  • Gebruiksgemak 8.34/10
  • Verbruik 7.25/10
  • Veiligheid 8.74/10
  • Uitrusting 6.67/10
  • Wegligging 8.31/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

BMW 5 Reeks Berline
Algemene tevredenheid : 16.96/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.51
Volgende wagen : 86.6% van de eigenaars van de BMW 5 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 5 Reeks Berline

BMW 5 Reeks Gran Turismo
Algemene tevredenheid : 15.7/20 Gem. verbruik (l/100km) : 9.03
Volgende wagen : 83.33% van de eigenaars van de BMW 5 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 5 Reeks Gran Turismo

BMW 5 Reeks Touring
Algemene tevredenheid : 16.16/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.79
Volgende wagen : 85.59% van de eigenaars van de BMW 5 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 5 Reeks Touring

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken