Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de BMW 6 Reeks

Algemene tevredenheid : 17.11/20 Gem. verbruik (l/100km) : 9.5
Volgende wagen : 89.47% van de eigenaars van de BMW 6 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 19 beoordelingen

BMW 6 Reeks

  • Aankoopcriteria
  • Merk
  • Prestaties
  • Carrosserie
  • Defecten
  • Probleem electronica 50 %
  • Probleem motor 16.67 %
  • Probleem remmen 16.67 %
Dashboard
  • Comfort 8.16/10
  • Prestaties 8.79/10
  • Onderhoud 7.79/10
  • Kost 6.79/10
  • Betrouwbaarheid 8.79/10
  • Gebruiksgemak 7.84/10
  • Verbruik 6.74/10
  • Veiligheid 8.68/10
  • Uitrusting 7.53/10
  • Wegligging 8.47/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

BMW 6 Reeks Cabrio
Algemene tevredenheid : 16.71/20 Gem. verbruik (l/100km) : 10.36
Volgende wagen : 71.43% van de eigenaars van de BMW 6 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 6 Reeks Cabrio

BMW 6 Reeks Coupé
Algemene tevredenheid : 17.67/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.83
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de BMW 6 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 6 Reeks Coupé

BMW 6 Reeks Gran Coupe
Algemene tevredenheid : 17/20 Gem. verbruik (l/100km) : 9.17
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de BMW 6 Reeks zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

BMW 6 Reeks Gran Coupe

BMW 6 Reeks Gran Turismo
Algemene tevredenheid : -/20 Gem. verbruik (l/100km) : -

BMW 6 Reeks Gran Turismo

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken