Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

MY GREEN CAR

Alles over groene mobiliteit op MY GREEN CAR

ONTDEKKEN

Beoordelingen van eigenaars

Raadpleeg de gedetailleerde beoordelingen van meer dan 17.000 bestuurders over meer dan 40 merken.

Beoordeel je voertuig

Algemene beoordeling van de eigenaars van de Land Rover Range Rover Evoque

Algemene tevredenheid : 15.36/20 Gem. verbruik (l/100km) : 7.95
Volgende wagen : 72.73% van de eigenaars van de Land Rover Range Rover Evoque zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Detailtests 22 beoordelingen

Land Rover Range Rover Evoque

  • Aankoopcriteria
  • Design
  • Merk
  • Carrosserie
  • Defecten
  • Probleem electronica 50 %
  • Probleem slijtage binnenkant 16.67 %
  • Probleem naverkoop/garantie 16.67 %
Dashboard
  • Comfort 8.45/10
  • Prestaties 7.68/10
  • Onderhoud 7.09/10
  • Kost 6.5/10
  • Betrouwbaarheid 8.14/10
  • Gebruiksgemak 7.91/10
  • Verbruik 6.38/10
  • Veiligheid 8.36/10
  • Uitrusting 7.59/10
  • Wegligging 8.45/10
Lijst van modellen over alle generaties heen

Land Rover Range Rover Evoque 3d
Algemene tevredenheid : 13.4/20 Gem. verbruik (l/100km) : 6.3
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Land Rover Range Rover Evoque zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Land Rover Range Rover Evoque 3d

Land Rover Range Rover Evoque 5d
Algemene tevredenheid : 15.75/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8.47
Volgende wagen : 62.5% van de eigenaars van de Land Rover Range Rover Evoque zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Land Rover Range Rover Evoque 5d

Land Rover Range Rover Evoque Convertible
Algemene tevredenheid : 19/20 Gem. verbruik (l/100km) : 8
Volgende wagen : 100% van de eigenaars van de Land Rover Range Rover Evoque zijn van plan hetzelfde model te bestellen.

Land Rover Range Rover Evoque Convertible

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen0

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen ?

Bevestigen Annuleren

Sleep en verplaats een voertuig vanuit uw winkelmand naar één van de 3 posities hierboven om de vergelijking te maken